Voor de bouw van kuilopslag bij ons op het bedrijf, hebben we kortgeleden besloten dat wij een partij gebruikte stelconplaten wilden aanschaffen. Het gras dat wij van het land halen slaan wij op en dit kan in het najaar en de winter worden gebruikt als voer voor het vee. De kuil zoals dit men noemt wordt gemixt met wat additieven die goed zijn voor de koeien. Voor de opslag van het gras hadden wij altijd één opslagruimte. Omdat wij onlangs zijn uitgebreid met het land dat wij tot onze beschikking hebben voor de landbouw, is er een tweede opslagplaats nodig. De eerste opslagplaats bestaat uit stelconplaten en we hebben goede ervaring met de ondergrond bestaande uit stelconplaten. Wij wilden daarom naast de eerste opslagplaats een tweede opslagplaats met stelconplaten. Nieuwe opslagplaten waren niet nodig omdat gebruikte stelconplaten vaak prima een tweede ronde mee gaan. Voor het oog hoeft het ook niet mooi te zijn en volstaan gebruikte stelconplaten ook. Omdat we niet wisten waar wij gebruikte stelconplaten konden kopen, hebben wij op het internet gezocht naar gebruikte stelconplaten. Met wat zoekwerk kwamen wij toen uit op de website dekeij.nl . Er waren verschillende aanbieders die gebruikte stelconplaten verkoopt. dekeij.nl was en is een partij die dicht bij ons in de buurt gevestigd is. We hebben daarom gekozen om verder te kijken op de website dekeij.nl omdat de eventuele verzendkosten minder hoog uit zullen pakken op die manier.

Stelconplaten zowel nieuw als gebruikt

Op de website zagen wij dat het bedrijf allerlei soorten platen verkoopt, en ook een aparte pagina heeft met de projecten waar het bedrijf bij betrokken is. Ook was te zien dat er naast gebruikte stelconplaten ook nieuwe stelconplaten verkocht worden. Nadat wij de website uitvoerig bestudeerd hebben, hebben we in onze eigen situatie gekeken om hoeveel gebruikte stelconplaten het zou gaan. Op basis van een grove berekening kwamen wij tot de conclusie dat wij ongeveer 12 gebruikte stelconplaten nodig hadden, naar schatting. Wij hebben toen via de website gekeken hoe wij contact konden opnemen met het bedrijf en hebben vervolgens contact gezocht. We hebben de noodzaak voor een tweede gras opslagplek uitgelegd en hebben toen aangegeven dat wij graag gebruikte stelconplaten wilden kopen. We hebben ons toen laten informeren over de mogelijkheden en gevraagd of het bedrijf nog tips voor ons had. Samen zijn wij op deze manier tot een plan gekomen om gebruikte stelconplaten te kopen. We zijn toen vrij eenvoudig tot een overeenkomst gekomen. De gebruikte stelconplaten waren snel geleverd en liggen nu prachtig bij ons op het bedrijf.

Bent u ook op zoek naar een vergelijkbare oplossing?

Wanneer u net als ons ook op zoek bent naar nieuwe of gebruikte stelconplaten, gaat u dan eens:

  • Naar de website van dit bedrijf
  • Navigeren op de website om te kijken wat het bedrijf zoal te bieden heeft
  • Met uw vraag rondom betonplaten of stelconplaten naar dit bedrijf

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met dit bedrijf en zijn erg blij met de geleverde stelconplaten en dus raden wij dit bedrijf ook aan anderen aan.