Welke merken sloten zijn er en wat is het verschil?

Er zijn veel verschillende soorten sloten. Denk aan de insteeksloten, opstaande sloten, veiligheidssloten, pensloten en tegenwoordig ook de slimme sloten. Het is goed om vertrouwd te zijn met de verschillende soorten sloten. Ze zijn namelijk allemaal verschillend. Door te weten welke u moet gebruiken en wanneer, kunt u een heleboel problemen voorkomen. Vooral als u uw huis inbraakvrij wilt maken. Het is dan goed om de verschillende mogelijkheden en opties te bekijken. Laat ons u er meer over vertellen over de verschillende soorten sloten.

Insteekslot voor huis, tuin en keuken

Over het algemeen vindt u de insteeksloten bij veel deuren. Een goed slot voor de buitendeur en ook in het huis zelf is mogelijk. Vaak is er ook een nachtslot dat u kunt gebruiken. Dat is ideaal en er wordt veel voor gekozen. Natuurlijk is het goed om te kijken naar de inbraakveiligheid van het slot. Denk echter ook aan dievenklauwen en andere maatregelen om uw huis inbraakveilig te maken. Een goede extra zijn de nachtschootjes. Ze worden veel gebruikt om te helpen, want een nachtslot Het helpt om een raam extra veilig te maken en ook een deur. Het is goed om voor deze te kiezen.

De veiligheidssloten

Er zijn verschillende gradaties van veiligheidssloten. Denk maar aan de SKG 2 en SKG 3 sloten. Dit zijn kwaliteitssloten waaruit blijkt welke veiligheid ze garanderen. U kunt deze sloten waarnemen aan de 2 of 3 sterren aan de onderkant van het kamerslot. Niettemin zijn er bovendien grote contrasten in het kwaliteitsniveau van een SKG 2 en SKG 3 slot tussen verschillende merken. Onze slotenmakers vragen u daar graag naar.

Verschillende merken, bijvoorbeeld Nemef, Lips, Pfaffenhain en Dom bieden veiligheidssloten aan voor verschillende soorten sloten. Veiligheidssloten van klasse SKG 3 zijn bedoeld om diefstal in het centrum te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *