Welke aannemer in Almelo moet u hebben als u echt goed werk wilt krijgen?

Jaren geleden toen wij ons huis hebben laten bouwen, hebben we gekozen voor een carport in plaats van een garage. Niet iedereen begreep onze keus destijds en wij begrepen op onze beurt de bezwaren die de mensen om ons heen hadden. Wij vonden destijds dat we genoeg bergruimte hadden in de bijkeuken en tenslotte hadden we ook nog eens een mega groot tuinhuis waar ook de nodige bergruimte aanwezig was. Nu zoveel jaren later komen we terug op ons besluit van destijds en willen alsnog de carport vervangen voor een garage. De vergunning hebben we al rond, dus we kunnen gaan zoeken naar een aannemer die de klus voor ons kan klaren. We zijn dus opzoek gegaan naar een aannemer in Almelo. We willen een in ieder geval een betrouwbaar bedrijf want te vaak hebben we gezien dat bedrijven binnen de aannemersbranche hun afspraken niet nakwamen of gewoonweg slecht werk leveren. In onze zoektocht naar een aannemer in Almelo kwamen we terecht bij bouwgroephuiskes.nl. Na hier en daar wat informatie over deze aannemer in Almelo te hebben ingewonnen, hebben we besloten om dit bedrijf te benaderen. We hebben contact gelegd met deze aannemer in Almelo en voorgelegd wat wij precies van hen willen. Dit bleek voor deze aannemer in Almelo geen enkel probleem te zijn en we hebben dan ook een afspraak gemaakt zodat de aannemer op locatie kon bekijken wat de mogelijkheden zijn. Die afspraak is inmiddels geweest en de aannemer in Almelo heeft ons een offerte uitgebracht voor de nieuw te bouwen garage. In deze offerte hebben we, op advies van de aannemer in Almelo, een zolderetage op de garage laten opnemen. Voor nu hebben we de zolder niet nodig maar we hebben geleerd van onze eerdere besluiten en wie weet hebben we in de toekomst wel baat bij een zolderetage boven de garage. Vergunning technisch gezien was het geen probleem en op de tekening is de zolderetage erbij getekend. Voor ons is de offerte prijstechnisch binnen ons budget en het werk wat we van deze aannemer hebben bekeken, voldoet zeer zeker aan onze verwachting.

Dit is de site waar u zijn moet als u zoekende bent naar een aannemer in Almelo

Op het internet zijn er ontzettend veel aannemers websites te vinden en daardoor kun je wel eens het ‘door de bomen het bos niet meer zien’ gevoel krijgen. Wij hebben dat ondervangen door informatie in te winnen over het bedrijf van onze keuze. Wij hadden dan ook geen betere keus kunnen maken en hebben totaal geen spijt dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

Dankzij de website bouwgroephuiskes.nl, hebben wij een fantastische garage bij onze woning laten bouwen

Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf omdat:

  • Zij gedaan hebben wat ze beloofden
  • Zij ons zeer goed hebben geadviseerd
  • Wij gedurende het traject continu op de hoogte zijn gehouden

Deze site is meer dan de moeite van het bezoeken waard. Zeker als u, net als wij dat waren, zoekende bent naar een betrouwbaar adres voor het bouwen van hetgeen u voor ogen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *