Sinds een aantal jaren runnen wij een camping. Deze camping is voor mensen die het leuk vinden om met de tent of caravan te gaan kamperen. Ons publiek bestaat veelal uit mensen van middelbare leeftijd. Door de coronapandemie is het aantal kampeerders toegenomen. Ook het aantal bezoekers met een camper neemt toe. Om al deze gasten te kunnen ontvangen hebben wij ook een camperveld ingericht. Al deze bezoekers genieten van de rust en de ruimte die wij tot onze beschikking hebben. Wij vinden het fijn wanneer we deze rijkdom met andere mensen kunnen delen. Omdat alle kampeergasten de behoefte hebben aan goed sanitair en wij het belangrijk vinden om in dit goede sanitair te kunnen voorzien, hebben we afgelopen winter gewerkt aan nieuwe sanitairgebouwen. Deze gebouwen hebben wij in samenwerking met een goede aannemer gebouwd. Het doel van de aanbouw was dat wij door de aannemer voorzien zouden worden van goede (bouw)tips. Wij zijn zelf erg handig en hebben vanwege de kostenbesparing gekozen om zelf de materialen aan te schaffen. Op deze manier hebben we een hybride vorm gevonden waarin de aanbouw zou moeten verlopen. Nadat we alle tekeningen hadden gemaakt van de bouw, hebben we de materialen aangeschaft. Omdat de houtprijs vrij hoog is op dit moment wilden wij voor de randzaken zoals bijvoorbeeld scharnieren niet de hoofdprijs betalen. Op het internet hebben we gezocht naar de materialen zoals schroeven en scharnieren. Voor scharnieren kwamen we na wat zoekwerk uit op de website van gyzs.nl . Deze website is aangemaakt voor technici in de bouw. Wij hebben toen op deze website gekeken welke soorten scharnieren er aangeboden werden. Op deze manier kwamen wij er achter dat deze website de scharnieren verkoopt die voor onze klus geschikt zijn. We zijn toen snel verder gaan kijken.

Niet alleen scharnieren maar ook ander materiaal voor in de bouw

Naast scharnieren verkoopt gyzs.nl ook andere materialen die uiterst handig zijn. Naast scharnieren hebben wij natuurlijk ook bevestigingsmaterialen nodig en andere zaken. Wij hebben op de website gekeken wat wij van het lijstje dat nog nodig was, af konden strepen. Wij kwamen toen tot de conclusie dat wij naast scharnieren ook vele andere zaken konden bestellen via deze website. Wij hadden bij een aantal producten nog wel wat vragen en hebben deze toen gesteld via de mail aan het bedrijf. De mensen van gyzs.nl hebben toen vrij snel een reactie gegeven waar wij mee verder konden. Wij hebben toen alle producten, inclusief de scharnieren, in de virtuele winkelwagen gestopt en hebben onze bestelling eenvoudig af kunnen ronden via de website. Toen wij de bestelde producten al snel hadden ontvangen, viel het ons op dat de kwaliteit van de producten erg goed was. De bestelling bij gyzs.nl was ons boven verwachting goed bevallen. Omdat wij een aantal weken later er achter kwamen dat wij nog meer materialen nodig hadden, en wij deze bij de eerste bestelling niet hadden meegenomen, hebben we nog een bestelling geplaatst.

Wat heeft u nodig?

Bent u ook op zoek naar goede materialen die u via het internet wilt bestellen, gaat u dan eens:

  • Naar de website van dit bedrijf
  • Een bestelling plaatsen van de producten die u nodig hebt voor uw klus
  • Genieten van het gebruik van de kwalitatieve producten die u bij dit bedrijf gekocht heeft

Wij zijn erg onder de indruk van de prijs en kwaliteit die dit bedrijf biedt en zullen een volgende keer weer een bestelling willen plaatsen op deze website. Wij hopen dat u net zo goed geholpen zult zijn als dat wij zijn.