In ieder gebouw wordt gebruikt gemaakt van stucwerk, spuitwerk of latex spuiten, kantoren, particulieren maar ook in ziekenhuizen en andere instellingen. Ook voor je woning wil je een mooie afwerking voor de wanden of plafonds, die je dan eenvoudig verder af kunt werken. Met de goedkope stukadoor heb je een perfect resultaat, voor een zeer voordelige prijs want waarom zou je onnodig veel geld betalen? Door te werken met de modernste machines en technieken kunnen de prijzen laag worden gehouden, strak plannen en weten waar je aan toe bent is net zo belangrijk om geen vertraging op te lopen.

Investeren in de toekomst

Omdat de goedkope stukadoor heeft geïnvesteerd in machines om het werk sneller en eenvoudiger te doen, kunnen de prijzen laag worden gehouden. Natuurlijk zijn de materialen en het werk wel van een zeer hoog niveau, aan kwaliteit wordt niets ingeleverd. Stucen is een vak apart, toch worden de technieken en machines die worden gebruikt steeds geavanceerder waardoor de prijs per m2 omlaag kan. Niet alleen de prijzen worden lager, ook het resultaat wat de stukadoor aflevert wordt steeds mooier en beter van kwaliteit.  Tegenwoordig kan met het spuiten van latex met een dunne laag al prachtige resultaten worden geboekt.

Goedkope stukadoor

Zelf proberen te stucen

Het ziet er altijd eenvoudig uit, er moet een klein muurtje gestuct worden in je woning. Maar als je eenmaal begonnen bent valt het toch tegen, de stuc die je hebt aangemaakt is om te beginnen al niet lekker te verwerken. Niet voor niets heeft een stucadoor een jarenlange opleiding genoten en veel oefenen om de technieken onder de knie te krijgen. Vaak lijkt het voordeliger dan een vakman inhuren om het zelf te doen, een goedkope stukadoor is nooit te duur. Ga niet zelf aan de slag als je niet weet hoe je een prachtig eindresultaat moet krijgen.