Een aantal jaren geleden hebben wij een oud huis gekocht en hebben deze in de loop der jaren stap voor stap gerenoveerd. Elk stap in het renovatieproces kost een hoop tijd en geld. Nu is het de woning zover af dat we toe zijn aan het vervangen van de vloeren. We kwamen er al snel achter dat er een enorme keus is aan vloeren. Om dat het om een oude woning gaat wilden wij graag een authentieke vloer maar wek met het gemak van de hedendaagse vloeren. Na wat zoekwerk op het internet kwamen wij erop uit dat we een vloer wilden van tegellaminaat. Toen we eenmaal wisten dat we voor onze woning de vloeren van tegellaminaat wilden hebben, zijn we op google gaan zoeken naar de voor ons meest gunstigste site voor prijs-kwaliteit verhouding. Na het lezen van vele reviews over tegellaminaat en de diverse sites voor het kopen van tegellaminaat, kwamen wij uit op voordeelvloeren.nl. De keuze in tegellaminaat vinden wij zeer ruim. De keus was dusdanig groot dat wij advies hebben gevraagd over welke soort tegellaminaat voor onze woning het meest geschikt zou zijn. Wij hebben een gedegen advies gekregen en na de voorgelegde opties te hebben bekeken, hebben we uiteindelijk onze keus laten vallen op een mooie licht grijze tegellaminaat vloer. Het was dus nog een kwestie om alles goed op te meten zodat we precies zouden weten hoeveel pakken we zouden moeten bestellen om zowel de woonkamer, keuken, hal en bijkeuken van onze keuze tegellaminaat te kunnen voorzien. De levering ging super vlot en inmiddels hebben we in de woonkamer en de keuken de nieuwe vloer liggen. We zijn super tevreden over de service, levering en het goede advies en snelle reactie van de klantenservice op onze mailtjes. Mocht u net als wij op zoek zijn naar een nieuwe vloer waarbij u de keus heeft, uit naar wat wij een ruim assortiment van producten vinden, dan raden wij u zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen op deze site en rustig te kijken naar wat bij u past. Ruimere keus dan als op deze site hebben wij online niet kunnen vinden.

Deze site geeft een goed overzicht van wat er zoal te koop is op het gebied van tegellaminaat

Wij zijn zeer tevreden en blij dat we voor deze site gekozen hebben. We wilden een authentiek uitziende vloer hebben en dat is zeker gelukt met onze keus van site en vloer. Mensen die bij ons over de vloer komen vinden ook allen dat het een zeer mooie vloer is die authentiek oogt.

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning, kijk dan zeer zeker even op de site voordeelvloeren.nl!

Deze vloerspecialisten bieden een ruim assortiment, goed advies en een snelle reactietijd op uw mailtjes. Kortom:

  • De mensen van de klantenservice zijn uiterst vriendelijk
  • De medewerkers van deze site hebben kennis van zaken
  • Eventuele problemen worden uiterst correct voor u opgelost

Ik ben van mening dat deze site zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen als u een nieuwe vloer voor uw woning overweegt.