Tadano Demag: een kraan voor elke klus

In 2019 nam het Japanse Tadano alle activiteiten i.v.m. Demag, de bekende mobiele kranen, over van Terex Corporation. De fabriek in Zweibrücken (Duitsland) draait er niet minder om. Nog steeds kunt u voor elke klus, groot of klein, een beroep doen op de hoogstaande hijstechnologie van Demag. Bent u voornemens uw materieel aan te vullen met een of meer mobiele kranen? Lees er dan meer over in dit artikel van Gouweleeuw.

In uw kleuren spuiten

Als professionele spuiterij mogen we regelmatig een Tadano Demag-kraan spuiten. Zodoende hebben we al vele types van deze mobiele kranen gedemonteerd, gespoten en weer opgebouwd. Demag kranen gaan de hele wereld over. We denken dat dit komt, door het betrouwbare imago dat het merk in de loop van haar 20-jarige bestaan heeft opgebouwd. De overname door Tadano doet daar niks aan onder. In die zin kunt u gerust in een of meer Demag kranen investeren. Wanneer u dat doet en ze in uw bedrijfskleuren wilt laten spuiten, dan hebben wij daar de expertise en alle nodige middelen voor.

De kranen van Demag

Demag heeft mobiele kranen voor elke bouwplaats. Zo voert het merk een uitgebreide lijn all terrain-kranen. De maximale boomlengtes in deze lijn varieren van 50 tot 100 meter. De hijscapaciteit reikt van een bescheiden 50 ton voor de AC 55-3 tot wel 1.200 ton voor de 9-asser AC 1000-9. Met de AC 45 City heeft Demag een compacte stadskraan ontwikkeld. Wanneer de klus extra zwaar en krachtig materiaal vraagt, overweeg dan een Demag crawler crane. Deze lijn mobiele kranen op rupsbanden gaan tot een maximale boomlengte van 156 meter en een hijscapaciteit van 3.200 ton. En zo heeft Demag echt een mobiele kraan voor elke klus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *