Overwin de grootste uitdaging: goede ventilatie door het gehele gebouw

Vooral grote organisaties hebben ermee te maken. De eeuwige discussie over de best werkbare temperatuur. De een vindt het al snel te warm, de ander heeft het altijd koud. Een nog belangrijkere uitdaging is om te zorgen voor een goede ventilatie. Dagelijks de ramen open zetten is een mogelijkheid, maar dit zorgt ook voor veel warmte die het gebouw ontsnapt. Dat is een duur grapje. Bovendien moet je dan elke dag heel goed controleren dat alle ramen ook weer goed afgesloten zijn als de laatste persoon de ruimte of het gebouw verlaat. Dat moet makkelijker kunnen. 

Kies voor goede en efficiënte ventilatie

Er zijn veel verschillende manieren om te zorgen voor een goede ventilatie. Goede ventilatie is namelijk van enorm belang om je werknemers gezond te houden en een geschikte werkplek te kunnen garanderen. Je kunt nu eenvoudig aan deze eis en wens voldoen door gebruik te maken van ventilatie met warmteterugwinning (wtw). Dit systeem zorgt er niet alleen voor dat in grote ruimtes en gebouwen voldoende verse lucht wordt aangevoerd, maar heeft tegelijkertijd de functie om gebruikte lucht uit verschillende ruimtes af te voeren. Door dit mechanische systeem is een continue luchtverversing en daarmee een goede luchtkwaliteit gegarandeerd. Daarnaast is het grote voordeel dat dit systeem ook nog eens energiezuinig is. En het is geschikt voor de grote organisaties, maar ook voor je eigen huis. 

Voor nieuwbouw en bestaande bouw


Is jouw woning net opgeleverd door de aannemer of ben jij juist trotse eigenaar van een woning die al een aantal jaren oud is? Het maakt niet uit of je in een nieuwbouw woning of een langer bestaande woning gebruik wilt maken van een optimaal ventilatie systeem. Voor iedere woning is er een geschikte wtw unit beschikbaar. Omdat de units continu meegaan met de nieuwe ontwikkelingen en worden verbeterd met de nieuwste technieken kunnen ze afgestemd worden op verschillende bedieningen of zelfs op een app. Zit je in een omgeving waar veel fijnstof is, dan zijn de units zelfs uit te breiden met een filter oplossing hiervoor. Zo weet je zeker dat de luchtkwaliteit in je woning altijd de beste is en dat jij op elk moment van verse lucht bent voorzien. Bovendien is het energieverbruik van de wtw units erg laag. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens enorm fijn voor je portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *