Het is niet de eerste keuze die je maakt tijdens het inrichten van je woning. Vaak is het een van de finishing touches die je toevoegt aan je woning, de gordijnen.. Je kunt kiezen voor diverse soorten gordijnen. Rolgordijnen (elektrisch rolgordijn!), vouwgordijnen, plissegordijnen, noem het maar op. Het rolgordijn is toch van oudsher een goede, mooie en betrouwbare oplossing in vele soorten en maten te verkrijgen. Tegenwoordig shop je deze ook online. Dit kun je erg goed doen bij Rolgordijnshop, dé maatwerk rolgordijnen specialist.

Diverse soorten en maten

Je geeft pas echt sfeer en karakter aan je woning wanneer er gordijnen hangen. Bij Rolgordijnshop vind je een heel breed assortiment. Zo kun je kiezen voor verduisterende, lichtdoorlatende of duo rolgordijnen en nog veel meer. Wat ook nog wel een leuke toevoeging is dat er elektrisch bedienbare rolgordijnen zijn. Zo kun je vanuit je stoel lekker relaxed de gordijntjes laten zakken of juist omhoog laten gaan. Je kunt verder naast het toevoegen van de technische snufjes, praktisch ook gewoon je gehele gordijn samenstellen. De kleur, wel of geen geleiding, type onderlat en de kleur ervan en de soort en kleur van de cassette. Voor iedereen wat wils dus.

Meet en montageservice

Op de website van vind je een uitgebreide meet- en montagehandleiding, maar mocht je er onverhoopt toch nog niet uitkomen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om om in te laten met en/ of de gordijnen te laten monteren. Op zoek naar een rolgordijn op kiepraam? Ook dan ga je naar Rolgordijnshop!