Een woning staat over het algemeen gelijk aan veiligheid en gezelligheid. Oost west, thuis best. Maar bij sommige woning ontbreekt het aan sfeer. Dit is vaak vooral het geval bij nieuwbouwwoningen. In nieuwbouwwoningen is het soms lastig om sfeer toe te voegen. In deze blog delen we enkele ideeën met je om alsnog sfeer toe te voegen. 

Tip 1: Kies voor warme kleuren

Veel woningeigenaren kiezen voor een veilige kleur. Als je ‘wit’ al een kleur mag noemen. Onze tip is om te kiezen voor warme kleuren. Ga bijvoorbeeld voor meerdere bruintinten. Dit voegt direct sfeer aan je woning toe. 

Tip 2: Een goede cv-ketel

In deze blog hebben we het over het toevoegen van sfeer. Meer sfeer = meer warmte. Maar als het heel letterlijk ziet, is het natuurlijk ook belangrijk dat er warmte in je woning aanwezig is. Dat bereik je middels een goede cv-ketel. Vind je het lastig om te bepalen wat voor type cv ketel je nodig hebt? Dan raden we je aan om gebruik te maken van de ketelkiezer van GreeOn. Ben je eruit en wil je een cv ketel kopen? Kies bijvoorbeeld voor een Remeha cv ketel of een Intergas cv ketel. 

Tip 3: Ronde vormen

Ronde vormen voegen vaak meer sfeer toe aan een woning. Wanneer alles rechtlijnig is, oogt iets al gauw te hokkerig. Ga voor ronde objecten. Vazen, lampen en kussens bijvoorbeeld. Met een relatief kleine investering kun je dit soort dingen eenvoudig toevoegen aan je woning.