Meer ruimte voor je deur dankzij een taatsdeurscharnier

Een reguliere deur plaats je normaal gesproken in een deurpost. Deze deurpost houdt de deur op zijn plek en via de scharnieren kun je de deur in de deurpost zetten. Dit is een prima optie als het gat waar je de deur in wilt plaatsen net zo groot is als een deurpost. Zodra dit gat groter is, dan past een normale deurpost met deur niet meer. Je moet het gat dan ofwel kleiner maken of iets dan een deur plaatsen. Een schuifdeur zou dan een optie kunnen zijn bijvoorbeeld. Dit zie je vaak bij jaren 30 woningen waarbij je een apart woon- en eetgedeelte hebt. Beide kamers zijn vaak van elkaar gescheiden middels een grote schuifdeur. Dit is niet langer echt in de mode, dus vaak zie je dat men de hele opening vrij laat en eventuele schuifdeuren eruit breekt. Met een gewone deur ben je dus vrij beperkt en een schuifdeur is ook niet altijd een geschikte optie. Gelukkig kun je ook zonder deurposten een deur plaatsen. In dat geval maak je gebruik van een taatsdeur samen met de bijbehorende taatsdeurscharnieren. Een taatsdeurscharnier kun je simpelweg in de vloer en het plafond plaatsen. Vervolgens plaats je de deur tussen de scharnieren en kun je de deur open en dicht draaien. Dit kan dan ook met een deur van een meter breed, maar ook met een deur van 2 meter breed. Je bent immers niet langer gebonden aan een deurpost. Mocht je op zoek zijn naar een taatsdeurscharnier voor je deur, dan kun je een beroep doen op de winkel van GYZS. Als je nog nooit van deze constructie met een taatsdeurscharnier gehoord hebt qwat kennis betreft een volledige leek bent, dan is de site van taatsdeurscharnier.nl een uitstekende informatiebron. Je kunt dan makkelijk te weten komen wat je je moet voorstellen bij een taatsdeur en hoe deze geplaatst moeten worden. Zo kun je ook snel ontdekken in hoeverre een taatsdeurscharnier voor jouw situatie een geschikte oplossing is. Als blijkt dat het prima past in jouw woning, dan kun je uiteraard ook meteen een bestelling plaatsen voor een taatsdeurscharnier. Dit regel je in principe gewoon online. Maar je kunt ook altijd even contact opnemen indien je vragen hebt. De experts van taatsdeurscharnier.nl staan altijd voor je klaar. Als alles eenmaal duidelijk is, dan kun je overgaan tot de bestelling van jouw gewenste taatsdeurscharnier. 

Een taatsdeurscharnier bestel je eenvoudig online

Mocht je inderdaad een taatsdeurscharnier willen bestellen, dan kun je terecht op de website. Je kunt alle opties hier bekijken van merken als: 

  • Argenta
  • Intersteel
  • JNF

Vervolgens kun je voor de materialen die je nodig hebt een offerte aanvragen, zodat je weet waar je qua kosten aan toe bent. Daarna kun je overgaan tot bestellen. 

Neem contact op voor materialen en de montage van de pivot scharnieren

Als je meer wilt weten over de werking en montage van de taatsdeurscharnieren, dan kun je uiteraard contact opnemen met de experts van GYZS. Zij kunnen je dan precies vertellen hoe deze constructie met piotscharnieren werkt en hoe je alles moet monteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *