Van plan om in de smalle straatjes van Dordrecht te gaan wonen? Gebruik een verhuislift!

duurzamebouwvrouw verhuislift

Verhuislift Dordrecht

Lees hier over huur verhuislift. Verhuizen naar een bovenwoning via de trap is geen slim idee. De kans op letsel is groot evenals schade aan de inboedel. Daarbij blokkeer je de trap, en overlast is niet de beste kennismaking met je nieuwe buren. De oplossing is een verhuislift huren; vlot zonder kans op schade en letsel, inboedel via de gevel opvoeren. Lees in deze tekst hoe het verhuizen met een elektrische verhuislift in z’n werk gaat.

Verhuizen zonder lift is niet zonder risico

Als iets moet versjouwen is het belangrijk dat je dat correct doet. Ga recht voor de last staan, buig de knieën en zorg dat de rug recht blijft. Zodra je de last beet hebt, strek je de benen. Dit is de enige gezonde manier om te tillen. Ongelukken komen voor als bijvoorbeeld een last gaat schuiven, en je tracht het tegen te houden. Je staat dan zelden recht voor de last. Dit is het probleem met verhuizen via de trap i.p.v. met een verhuislift Dordrecht. In een trap moet je manoeuvreren, je staat dan niet altijd recht voor en kortbij de last. De kans dat je dan een liesbreuk oploopt is groot, maar ook het verdraaien van een enkel of knie, soms een schouder of heup. Tillen is gezond, maar je moet wel gezond tillen.

Huur verhuislift met of zonder machinist

Als je een last alleen op het plateau van een verhuislift hoeft te plaatsen en boven eraf moet halen, sta je altijd mooi recht voor de last. Ook zal een kast niet vol met krassen boven komen, en het trappenhuis blijft vrij. Snel en eenvoudig voer je met een verhuislift Dordrecht de gehele inboedel buitenom naar boven. De lift is eenvoudig te bedienen. Toch is het bij veel verhuurders mogelijk om huur verhuislift te regelen met een machinist. Vooral met het plaatsen van de verhuislift kan dat handig zijn, en je hebt gelijk een extra paar handen. Verhuizen naar een bovenwoning in de smalle straten van Dordrecht hoeft niet moeilijk te zijn; het is een dagdeel een verhuislift huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *