Veel mensen ergeren zich aan de hoeveelheid daglicht op hun bovenste verdieping. Voor de een is de hoeveelheid teveel, hiervoor kun je een zonwering op je dakramen aanbrengen. Daarentegen is het voor een aantal mensen juist te weinig daglicht. Dit kan er toe leiden dat zij overdag kunstlicht nodig hebben om op de bovenste verdieping te zijn. Dit is niet alleen slecht voor de gezondheid, omdat je te weinig daglicht tot je krijg. Het is daarnaast ook nog eens slecht voor het energieverbruik. Je verbruikt namelijk onnodig extra stroom om de bovenste kamers overdag van kunstlicht te voorzien. Wil je dit probleem verhelpen, dan kun je eens kijken naar de dakramen van bouw-handel.nl

Dakramen

Extra daglicht dankzij kwalitatieve dakramen

Ben je op zoek naar extra daglicht in jouw woning? Dan kun je eens kijken of een van de dakramen van bouw-handel iets voor je is. Zij zijn leverancier van verschillende type en merken dakramen. Daarnaast kunnen zij je ook helpen om een passend dakraam te vinden. Echter wordt het wel aangeraden om zonwering bij je dakraam aan te brengen. Deze zonwering is vooral prettig op warme zomerdagen. 

Dakramen

Materiaalsoorten

Als je een dakraam gaat kopen, heb je erg veel keuze uit de verschillende varianten. Je kunt kiezen uit dakramen van hout en kunststof. Ook is het mogelijk om te kiezen voor verschillende lagen glas. Hoe dikker de glaslaag, hoe beter de isolatiewaarde zal zijn.