Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een van origine Franse benaming voor een speciaal type betonstuc. U kunt het veelal herkennen aan de karakteristieke robuuste en authentieke uitstraling die het geeft aan een wand of vloer. Aan de betonstuc is een hars toegevoegd die na drogen zorgt voor het typische landelijke Franse effect. Een combinatie van een stevige en rauwe uitstraling in warme natuurlijke kleuren met een typisch Frans tintje. De karakteristieke uitstraling van beton Ciré kleuren maakt dat het een erg populaire keuze is voor het afwerken van vloeren en wanden. Door het aanbrengen van een laag Beton Ciré krijgt uw vloer of muur een prachtige authentiek uitziende steenachtige uitstraling. Zo maakt u van een gewone wand of vloer een waar pronkstuk van uw woning.

Vochtwerende werking

Het gebruik van Beton Ciré is ook uitermate geschikt voor ruimtes die vaak vochtig kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld badkamers en keukens. Beton Ciré is door de toevoeging van de speciale hars erg geschikt voor een mooi en schoon resultaat voor uw wandafwerking in dergelijke vochtige ruimtes, aangezien de hars zorgt voor een goede en langdurige water- en vochtwerende werking. Zo krijgt u met Beton Ciré kleuren een waterdichte en naadloze wandafwerking en zijn vuile en beschimmelde voegen in uw badkamer voorgoed verleden tijd. De prachtige kleuren waarin Beton Ciré verkrijgbaar is geven u daarboven op de mogelijkheid echt uw persoonlijke draai te geven aan de ruimtes in uw woning.

beton cire kleuren

Beschikbare kleuren

Beton Ciré is verkrijgbaar in 40 tot 50 mooie natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan vele verschillende tinten grijs, bruin, groen en blauw. Wilt u meer weten over welke kleuren er allemaal mogelijk zijn wanneer u kiest voor een wand of vloer afwerking met Beton Ciré? Neem dan vooral contact met ons op om meer te weten te komen over de toepassingen van Beton Ciré en de mogelijkheden wat betreft de kleuren.

Wanden en vloeren

Met name als wandafwerking is Beton Ciré al sinds jaar en dag een speciale maar vertrouwde keuze voor vele stukadoors en klussers in Nederland en in het buitenland. Doordat Beton Ciré in vele verschillende mooie natuurlijke kleuren te krijgen is, levert het keer op keer weer een warm en rustiek resultaat met een huiselijke en landelijke sfeer.

Het is ook mogelijk uw vloer af te laten werken met Beton Ciré. Zo kunt u gehele ruimtes in uw woning voorzien van de prachtige robuuste en natuurlijke uitstraling in meer dan veertig verschillende beschikbare kleuren. Voor meer informatie over de toepassingen en mogelijkheden van Beton Ciré als afwerking voor uw vloer adviseren we u om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Dus overweegt u Beton Ciré als mogelijke optie om uw wanden of vloeren mee af te laten werken? Volgens ons is dat een hele goede keuze! Beton Ciré brengt vele voordelen met zich mee. De bijzondere uitstraling die het geeft aan uw wand of vloer door de combinatie van rauwe, rustieke structuren en de authentieke natuurlijke Franse landelijke kleuren, staat garant voor een betoverend resultaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van het aanbrengen van een Beton Ciré afwerking op uw wand of vloer? Heeft u vragen over de beschikbare kleuren of wilt u advies inwinnen over het combineren van verschillende kleuren? Bent u benieuwd naar onze ervaringen met het aanbrengen en onderhouden van wanden en vloeren die met Beton Ciré zijn afgewerkt? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie voor uw perfecte Beton Ciré project. We helpen u graag op weg met onze jarenlange ervaring met dit product.