afgelopen jaar al helemaal gerestaureerd. Je woonkamer ziet er eindelijk eruit hoe jij het je hele leven als voor je hebt. De keuken is erg modern je bent overgegaan op inductie en dat bevalt je verschrikkelijk goed. de badkamer heb je al paar jaar eerder al gedaan. Daar zit een lekker douche en een bad waar je heerlijk weg dobbert. Verder zit je wel snor met de slaapkamers waarin je heerlijk kan slapen met je partner. Een ding ontbreekt nog. Je hebt een zolder die je ook graag wil gebruiken. Nu staat hij helemaal vol met spullen die eigenlijk weg kunnen. Het enige probleem is dat er weinig licht en zuurstof is in die stoffige kamer. 

Gelukkig kwam je erachter dat je geld over hebt en dat een dakkapel een leuke oplossing is om vervolgens een leuke hobbykamer ervan te maken. De grote vraag die je zint. Aan welke kosten moet je denken bij een dakkapel?

Wat voor dakkapel

Een dakkapel kost zeker geld. Het is niet iets wat je op de zondagmiddag aan je huis bouwt. Je kan een dakkapel van verschillende soorten maten kopen. Je kan dan denken aan hout, maar wat ook zeker een leuke alternatief is kunststof. Vaak ben je daar nog eens goedkoper mee uit. Verder moet je ook kiezen hoe groot jouw dakkapel wordt en wat ook belangrijk is hoeveel ramen wil je in zo’n dakkapel terug zien? 

Kosten van dakkapel

Een veel voorkomende prijzen voor een dakkapel zit je al op een minimale kosten van ongeveer €3900. Of dit de eind kosten zijn ligt in je eigen hand. Dit is afhankelijk van hoeveel items je toevoegt aan jouw dakkapel. Bijvoorbeeld als je meer dan 3 draai kleppen wilt dan kosten ze ongeveer al €150 per stuk. Of je wilt elektrische rolluiken hebben die automatisch dicht gaan dan heb je al een extra kosten van €1500.